آموزش جامع انتقال سایت وردپرس با Duplicator و ایمپورت محتوای سایت
در این آموزش ویدیویی و مقالهی جامع و رایگان، انتقال سایت وردپرس با افزونه duplicator داپلیکیتور و همینطور با درونریزی و برونبری محتوا، بررسی میشود.
آنچه میخوانید...
در این مقاله و ویدیوی آموزشی، انتقال وردپرس با Duplicator شامل نصب افزونه داپلیکیتور، ساخت پکیج کپی از سایت و نصب پکیج سایت جهت انتقال سایت وردپرسی را بررسی میکنیم. همچنین در ادامه، درونریزی و برونبری محتوای سایت نیز آموزش داده میشود. آموزش انتقال وردپرس به هاست جدید از هاست دیگر، انتقال کاربران وردپرس و صرفا انتقال محتوا نیز توضیحداده میشود. برای یادگیری انتقال سایت وردپرس، همراهمان باشید!
ویدیوی آموزشی کامل انتقال وردپرس
این ویدیوی آموزشی را برای یادگیری انتقال کامل سایت وردپرسی شما آماده کردهایم تا بتوانید براحتی این کار را انجام دهید! مطالب ویدیو +موارد مکمل، در مقاله قرار دارد، میتوانید ادامهی مقاله را نیز بخوانید.
آموزشهای مکمل معرفی شده در ویدیو:
در ویدیوی آموزشی بالا، چند آموزش مکمل معرفی شد که شامل موارد زیر است:
- آموزش تغییر فونت پیشخوان وردپرس وبسایت
(همراه با افزونهی اختصاصی شایان وب جهت تغییر فونت پیشخوان وردپرس)
https://shayanweb.com/blog/change-wp-admin-font - دانلود قالب وردپرس آسترا فارسی +آموزش ویدیویی
https://shayanweb.com/blog/astra - سایر آموزشهای مفید در شایان وب
https://shayanweb.com/blog - 😍دورهی آموزشی جامع طراحی سایت کاربردی
https://shayanweb.com/academy/webdesign
روشهای انتقال وردپرس
بطور کلی برای انتقال وردپرس، روشهای مختلفی وجود دارد. ما در این آموزش به دو روش اصلی و بسیار مفید برای انجام این کار، میپردازیم. این روشها شامل موارد زیر هستند:
- کپی کردن کامل سایت (داپلیکیت)
- ایمپورت محتوای سایت
روش اول، برای این مورد کاربرد دارد که شما یک سایت وردپرس داشته باشید و بخواهید دقیقا و عینا آن را کپی بگیرید و این سایت کپی گرفته را در جای دیگری (دامنه و هاست جدید، ساب دامنه، دایرکتوری و…) قرار دهید و به این شکل انتقال سایت وردپرس خود را انجام دهید.
روش دوم برای این است که شما دو وردپرس در دو مکان مختلف (دو هاست مختلف یا دو آدرس متفاوت) نصب کرده باشید و بخواهید صرفا محتوای سایت اول را منتقل کنید. منظور از این “محتوا”، نوشتهها، برگهها، رسانهها، محصولات و… است.
حالا نیاز است براساس نیاز خود، یکی از این دو روش انتقال وردپرس را انتخاب کنید و کار را شروع کنید!
1. کپی کردن کامل سایت (داپلیکیت) آموزش افزونه Duplicator
افزونهی وردپرس داپلیکیتور Duplicator، به شما کمک میکند تا بتوانید سایت وردپرسی خود را از لوکال هاست به هاست یا از هاست به هاست دیگری منتقل کنید. این موضوع به این معناست که میتوانید یک کپی کامل از همهی فایلهای سایت وردپرس خود داشته باشید که شامل مطالب سایت، قالب، افزونهها، دیتابیس، تصاویر آپلود شده و… میشود.
برای کپی کامل وبسایت، از افزونه duplicator استفاده میکنیم. در ادامه به آموزش افزونه داپلیکیتور میپردازیم و نحوهی کپی کردن کامل سایت با افزونهی Duplicator و انتقال وردپرس را بررسی میکنیم.
نصب افزونهی داپلیکیتور
ابتدا باید افزونهی داپلیکیتور را روی وبسایت خود نصب کنید. برای این کار، به منوی افزونهها > افزودن بروید و از بخش جستجو، Duplicator را جستجو کنید.
بعد از نصب افزونه، باید پکیج کپی سایت را ایجاد کنیم!
ساخت پکیج داپلیکیت سایت
در ادامهی آموزش افزونه duplicator، برای ایجاد پکیج داپلیکیت سایت در Duplicator، باید وارد منوی Duplicator زیرمنوی Packages بشید و روی گزینهی Create New کلیک کنید.
سپس عنوان پکیج را وارد کنید و روی دکمهی next کلیک کنید.
بعد از اسکن سایت، نتیجهی آن به شما اعلام میشود. Build را کلیک کنید.
پکیج انتقال وردپرس سایت شما، ایجاد شد! تنها کافیست دو فایل Archive و installer را دانلود کنید. (حتما هر دو را باید دانلود کنید)
نصب سایت کپی گرفتهشده
برای نصب سایت کپیگرفتهشده با افزونه Duplicator، ابتدا دو فایل زیپ و فایل installer.php را روی هاست خود آپلود کنید. (وارد بخش File Manager شوید و فایلها را آپلود کنید)
قبلا دربارهی نحوهی نصب فایل بستهی درونریز، مقالهی آموزشی دیگری آماده کردهایم که میتوانید از آن استفاده کنید:
همچنین میتوانید برای مشاهدهی پشت سر هم و کامل این موضوع، ویدیوی آموزشی را مشاهده کنید که در بالای همین صفحه قرار داشت.
2. ایمپورت محتوای سایت از یک وردپرس به وردپرس دیگر
جهت انتقال صرفا محتوای سایت از یک وردپرس به وردپرس دیگر (مقالات، برگهها، رسانهها، محصولات و…) میتوانید از این روش ایمپورت و اکسپورت استفاده کنید! این روش، با امکانات خود وردپرس انجام میشود و برای اکسپورت، افزونهای نیاز ندارد اما برای ایمپورت محتوا نیاز به یک افزونه از خود وردپرس دارد.
ابتدا وارد منوی ابزارها > برونبری در سایت مبدا شوید.
سپس در اینجا انتخاب کنید که میخواهید چه محتوایی را به سایت جدید منتقل کنید. میتوانید همهی محتواها را انتخاب کنید یا صرفا یکی از گزینهها را انتخاب کنید. سپس فایل XML را دانلود کنید.
در قدم بعدی، وارد وبسایت وردپرس مقصد شوید. در اینجا وارد منوی ابزارها > درونریزی شوید. در اینجا، گزینهی WordPress را ابتدا نصب کنید و سپس “اجرای درونریزی” را کلیک کنید.
در قدم بعدی، فایل XML که از سایت مبدا دانلود کرده بودید را در اینجا انتخاب کنید و بارگذاری پرونده را کلیک کنید.
در قدم بعدی، نیاز است کاربری که صاحب این اطلاعات درونریزی شده است را مشخص کنید. اینجا میتوانید یک کاربر جدید بسازید و یا به یک کاربری که در سایت وجود دارد، اختصاص دهید. گزینهی دانلود و درونریزی فایلهای پیوست، جهت ایمپورت رسانهها (تصویر و…) به سایت، نیاز است.
در نهایت اگر ایمپورت بدون مشکل انجام شود، پیام “انجام شد، خوش بگذرد!” را دریافت خواهید کرد. اگر اروری وجود داشت، احتمالا:
- سایت مبدا در لوکال هاست است
- سایت مبدا به هر دلیلی در دسترس نبوده
- فایل XML مشکل داشته و خراب بوده
- در هنگام درونریزی مشکلی بوده
در صورتی که مشکل از دو گزینهی آخر باشد، نیاز است فایل برونبری را یکبار دیگر خروجی بگیرید و مجددا تلاش کنید تا ایمپورت شود. به همین راحتی اطلاعات را از یک وردپرس به وردپرس دیگر منتقل کردید!
آموزش انتقال وردپرس به هاست جدید از هاست دیگر
گاها ممکن است شما بخواهید یک دامنهی یکسان را صرفا تغییر هاست دهید. یعنی انتقال وردپرس به هاست جدید داشته باشید یا کلا سایتهای خود روی یک دامنه را از هاستی به هاست دیگر منتقل کنید و اصطلاحا انتقال هاست داشته باشید.
برای این کار، اگر صرفا روی آن دامنه یک وبسایت دارید، میتوانید از روش “کپی کردن کامل سایت (داپلیکیت)” که بالاتر توضیح داده شد استفاده کنید و آن روش برای این انتقال، بسیار سریع خواهد بود.
اما اگر حجم آن وبسایت بالا باشد (بالاتر از 500 مگابایت) و یا چند وبسایت روی یک هاست داشته باشید، آن روش انتقال وردپرس، خیلی جالب نخواهد بود. راهکار پیشنهادی، گرفتن بکاپ از طریق کنترلپنل هاستتان است و سپس آن بکاپ را در کنترلپنل هاست جدید در بخش restore وارد کنید.
برای گرفتن فول بکاپ دایرکت ادمین یا سی پنل و سپس restore آن، باید با مدیر سرور هاست قبلی و هاست جدید مطرح کنید تا فرآیند را برای شما انجام دهند. البته خودتان میتوانید فول بکاپ را داشته باشید، اما در نسخهی کنونی دایرکت ادمین امکان ریستور کردن بکاپ برای کاربران عادی (بدون دسترسی مدیریت سرور) وجود ندارد و باید به شرکت هاستینگ خود تیکت ارسال کنید.
بهترین افزونه انتقال کاربران وردپرس
اگر بخواهید سایت وردپرسی خود را منتقل کنید، متوجه شدهاید که بخش ایمپورت و اکسپورت وردپرس، قابلیت انتقال کاربران وردپرس را ندارد و برای انجام این کار، نیاز است از افزونهی جانبی استفاده کنید.
جهت انتقال کاربران وردپرس میتوانید از افزونههای مختلفی استفاده کنید. برخی از این افزونهها، با زبان فارسی مشکل دارند و برخی نیز همهی اطلاعات را منتقل نمیکنند.
در ادامه، بهترین افزونه انتقال کاربران وردپرس را با بررسیهای فراوان و تست و خطاهای زیاد معرفی میکنیم تا بتوانید براحتی این کار را بدون مشکل انجام دهید!
برای انتقال بدون مشکل کاربران وبسایت وردپرسی خود، از افزونهی Import Export WordPress Users and WooCommerce Customers استفاده کنید. برای دانلود این افزونه، روی دکمهی زیر کلیک کنید:
پس از نصب افزونه، منویی در بخش کاربران اضافه خواهد شد و میتوانید کاربران را از سایت مبدا اکسپورت بگیرید و در سایت مقصد، ایمپورت کنید.
نتیجهگیری
در این مقاله و ویدیوی آموزشی به بررسی نحوهی انتقال وبسایت وردپرسی با افزونهی داپلیکیتور پرداختیم و همچنین درونریزی و برونبری در وردپرس را نیز بررسی کردیم. در این مقاله، به نکات مکمل مانند انتقال هاست جدید از هاست دیگر و معرفی بهترین افزونه انتقال کاربران وردپرس نیز پرداختیم. امیدواریم با کمک این ویدیوی آموزشی و مقاله، توانسته باشید اطلاعات مفیدی را کسب کنید و وبسایت وردپرسی خود را منتقل کنید.
مطالب آموزشی مفید دیگر
دورههای آموزشی حرفهای طراحی سایت
دورهی آموزشی وب مدرس
راهاندازی کسبوکار آنلاین آموزشی
با شرکت در دورهی آموزشی جامع و ویژهی وب مدرس، تمام اصول یک کسب و کار فروش دورههای آموزشی را خواهید آموخت و در نهایت فروش اتوماتیک محصولات خود را تجربه خواهید کرد.
چالش 3 روزهی راهاندازی وبسایت
قدم به قدم، عملی و کاملا رایگان
اگر همیشه میخواستید وبسایت خودتان را راهاندازی کنید ولی به هر دلیلی فرصت نشده، همین الان در این چالش شرکت کنید تا بتوانید در 3 روز وبسایتتان را راهاندازی کنید!
آموزش انتخاب نام دامنهی وبسایت
نکات مهم آن به همراه چک لیست
در این محصول آموزشی بطور قدم به قدم و کامل با نکات، اصول و ابزارهای انتخاب یک نام دامنهی مناسب برای وبسایت آشنا میشوید. (همراه با چک لیست مکمل)
دورهی آموزشی طراحی سایت کاربردی
آموزش کامل طراحی وبسایت
در این دورهی آموزشی، طراحی وبسایت را بصورت کامل و کاربردی از ابتدا و بصورت عملی در 10 هفته یاد میگیرید. آموزشها به صورت گام به گام و با پشتیبانی مناسب هستند.
دورهی آموزشی راستچینسازی
و فارسیسازی قالب وردپرس
در این دورهی آموزشی، فارسی سازی قالب و افزونه وردپرس را یاد میگیریم. در دوره آموزش فارسی سازی قالب و افزونه وردپرس، نکات بسیار کاربردی و متفاوتی آموزش داده میشود.
دورهی رایگان سایت آموزشیتو بساز!
طراحی سایت آموزش آنلاین
در دورهی آموزشی رایگان سایت آموزشیتو بساز، یاد میگیرید یک سایت آموزش آنلاین برای خودتون بسازید!
دورهی آموزشی آنلاین ۰ تا ۱۰۰
ایده تا راه اندازی کسب و کار اینترنتی
در این دورهی آموزشی جامع، از ۰ تا ۱۰۰ ایدهپردازی تا طراحی وبسایت رو یاد میگیریم. در واقع کسب و کار اینترنتیمون رو راه میاندازیم.
دورهی آموزشی بوت استرپ
آموزش HTML و CSS
بوت استرپ، فریموورکی است که به شما کمک میکند سایتی طراحی کنید که بخوبی در موبایل، تبلت و دسکتاپ نمایش داده شود. برنامه نویسی وب را از اینجا شروع کنید.
دورهی آموزش کامل وردپرس
آموزش شروع طراحی سایت
در دورهی آموزش وردپرس، بطور کامل از نصب وردپرس، تا راه اندازی یک وبسایت حرفهای را با هم میآموزیم.